Вие Дори Още не сте Започнали да Виждате Това, което е Приготвено за Вас

 което е Приготвено за Вас

Вие дори още не сте започнали да виждате това, което е приготвено за вас


Архангел Михаил чрез Рон Хед, 16.12.2012

Преди да започнем днес, позволете да кажем на всички, които страдат поради загуба на толкова много скъпи малки души, че те са тук с нас и за тях се грижат добре. Ние предлагаме грижи на всички, които молят. Ние разбираме вашата болка и ви пожелаваме да се успокоите, знаейки, че те са се завърнали у дома.

Нека сега да започнем, като ви напомним, че ви остават само пет дни във вашата сегашна “епоха”. След по-малко от седмица ще навлезете в Ерата на Водолея. Ще прекарате няколко момента в директно подравняване с галактическата равнина. Ще получите най-големия поток от светлина и информация за целия ви опит на земята, и ще се промените завинаги.

Ние говорим за всеки от вас индивидуално, но също така и всяко съзнание на вашата планета, самата ваша планета, и понеже всичко е Единно, нищо няма да остане незасегнато.

Разберете, че вашият личен опит и разбирането на това преживяване ще бъде точно това, което сте в състояние да изпитате, нито повече, нито по-малко. Ние ви молим, НЕ си позволявайте да съдите дали това е добро или лошо. Ще има много хора, които ще са поразени от това, което виждат, чуват, чувстват или разбират. Ще има още повече хора, които ще прекарат известно време "да си потопят краката” в новото съзнание. А мнозина ще започнат да викат: “Видяхте ли? Нищо не се случи!” Отговаряйте само за себе си. В края на краищата, това е единственото, което можете да контролирате.

Предлагаме ви още сега да започнете да се отваряте, с искрено намерение да получите това, което е приготвено за вас, с най-дълбока благодарност.

Ние обещаваме, че то ще бъде повече от това, което сте си представяли.

Повече от това, което някои от вас вече изпитват, усещайки нарастването на идващите промени.

Ние ви казваме, че вие дори не сте започнали да виждате всичко това, което е приготвено за вас.

Ние ще говорим отново преди този ден. Бъдете в мир и покой сега. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments